Skip to Store Area:

0 minta
Összesen: 0,00 Ft

A faldekorálásról

 

Gyakran Ismételt Kérdések
 

 • Milyen anyagból készülnek a minták, feliratok?
  A minták vékony vinyl alapú fóliából készülnek. A fóliának két típusa van, az egyiket beltéren, szobákban, fürdőkben, irodákban használjuk, a másik típust pedig külső felületekre, kirakatokra, autókra ragaszthatjuk.
   
 • Hogy kapom kézhez a mintát?
  A minták kartondobozban, összetekerve érkeznek. A minta két plusz réteg, a hordozóréteg és az úgynevezett applikáló fólia között található. Így biztosítható, hogy a szállítás közben ne sérüljön a minta, és egyszerű legyen a felhelyezés!
   
 • Hogyan tudok fizetni?
  Postai utánvéttel fizetheted ki a matricát, mely összegben a szállítási költség is felszámolásra kerül.
   
 • Hogyan kell felragasztani a matricát a felületekre?
  Kell hozzá némi kézügyesség. A mintát egy úgynevezett applikáló fóliával együtt küldjük. Ezzel a vékony fóliával együtt tedd a matricát a falra, nyomd rá erősen, és húzd le a fóliát. Részletes leírást a Tipp menüpont alatt találsz.
   
 • Kérhetek segítséget a felhelyezéshez?
  Természetesen készséggel állunk rendelkezésedre a felhelyezésnél. Amennyiben szükséges, további segítséget is adunk a tervezésben, a színek megfelelő kiválasztásában.
   
 • Milyen eszközökre van szükségem a felhelyezéshez?
  Szükséged lesz vízmértékre (vagy szemmértékre :)), ceruzára, radírra, és egy plasztik kártyára (pl.: bankkártya, kártyás igazolvány). A nagyobb méretű dekorációknál lehet enyhén mosószeres vizet is használni (mellyel visszaszedhető,újrapozícionálható),ez az eljárás csak olyan felületen alkalmaztahó,ahol nem tesz kárt a víz a környezetben.(padló,hűtő…)
   
 • Milyen felületen lehet használni a beltéri dekorációkat?
  A beltéri fólia minden tiszta száraz felületre alkalmas, mint például festett, lakkozott fal, tapéta, csempe, padló, kerámia, fém, üveg, síkfelületű fa, stb. A speciális fólia lágy anyagának köszönhetően durva felületeken (fűrészporos tapéta, csempék közötti fuga) is használható. Fontos: Frissen festett falnál minimum 14 napot kell várni, hogy a fal kiszáradjon, mielőtt felteszed a mintát.
   
 • Tartóssága a matricának?
  A fólia kiváló tapadási tulajdonságainak köszönhetően a kímélő takarításnak és a különféle ( óldószermentes ) takarítószereknek ellenáll.
   
 • Készítetek-e egyedi mintákat kérésre?
  Természetesen! Kérésre egyedi mintákat is készítünk! Amennyiben saját ötleted van, nyugodtan fordulj hozzánk! Célunk az , hogy a megrendelő igényeit figyelembe véve készítsük el a számára legmegfelelőbb dekorációt.
   
 • Hogyan tudom később eltávolítani a matricát?
  Az eltávolításkor célszerű egy hajszárítóval felmelegíteni a matricát, amitől egyszerűbbé válik az eltávolítás!